понеділок, 27 квітня 2015 р.

AS Řím - AC Cesena

Cesena on Ikuisen kaupungin parhaat muistot. Ja kun tänään ei ole merkittävästi parantaa, koska Cesena Capital lähtee jälleen ilman pisteitä. Noin kolme ryöstettiin Cesena interventioiden Destra ja De Rossi.

Avauskokoonpanoon kun sain teilataan Bek Ashley Cole, joka on puolustava kvartetti lisätty Manolas Torosidis ja Astori. Kun vahinko takarivissä alusta Seydou Keita näytti kärki nuorukainen Mattia Destro rakennettu. Ja maalivahti Agliardiho jatkuvasti toimittaa tarvittavan työn.

Kahdesti lime vastustaja tunkeutui Gervinho, joka toimitti kalkkia, mutta ei kun hän tuli ulos mieluisia risteyksessä. Vasta kahdeksan minuuttia ja toinen yhdistelmä työtä keskiviivan Gervinho sai pallon lähellä kalkki valossa keskusta voitti puolustus Mattia Destro Cesena ja oli jälleen oikeaan aikaan oikeassa paikassa - 1: 0: nnen

Cesena torjua heti. Giorgi pitkällä vyötärö hyökätä Marilunga. Hän ennen De Rossi taitavasti tönäisi pallon sivuttain ja oli likainen häntä. Coppola yritetään mutta kääntyi hlavičkující bek Ashley Cole. Pjanic ovat ohjanneet pallon hänen oikealle vahvempi ja sitten kunnolla venytetty vieras Agliardiho. Tapahtuman jälkeen Seydoua Keita muutti sprinting Cole sai toisella kerralla, mutta se pysähtyi tarkkaavainen puolustus.

Puolen tunnin pelin seuraavalle toimet olivat nuorukainen Destro jälleen, mutta tällä kertaa ensimmäisen maalin tekijä pilasi ilo epäitsekäs interventio puolustaja volttia että hyökkääjä AS heittäytyi hänen jalkojensa juuressa. Lisäksi Gervinho sai tukea Destra maksun myös lahjakas Argentiinan Juan Manuel Iturbe, joka oli heikentynyt, mutta haluat pelata paitsiossa linja. Vuoden toisella puoliskolla, molemmat joukkueet syöttää samalla kokoonpanolla, mutta jo viiden minuutin kuluttua muuttuu puolin oli muutettava.


Suljetaan Davide Astori viestitti penkki hänen joukkueensa ei terveenä ja hänen tilalleen otettiin Yanga-Mbiwa. Peli skenaario AS oli pohjimmiltaan pysyvät ennallaan, koska nopea kohtisuoraan Gervinho toistettiin useammin. Sprinter värit Vaikka aina juoksi rangaistusalueelle, mutta ennen häntä joko zmatkoval, tai lähettää hänet vaativiin pass. Noilla puolustajat voivat paremmin neuvoa isännät.

Cesena meinasi laskeutua, kun vuorotellen Hugo Almeida juoksi alas laatikkoon. Siellä käsiteltiin myös risti, joka takavarikoitiin juuri kokenut portugali. Mutta maali johti niukasti ohi postitse! Valmentaja Rudi Garcia vuorottelevat toisen kerran kun hän menetti kärsivällisyytensä heikottaa Iturbe ja lähettää tuoretta joukkoja maahan muodossa nuori mies Florenziho.

Toinen iso mahdollisuudet kuin tapahtui loppuvaiheessa ottelussa. Ensinnäkin etulinjassa muokkaamisella Seydou Keita, joka vastaa muuten ensisijaisesti puolustava tehtäviä. Kun kauempana se leikkaa AS sai tilaisuuden vapaapotku. Pallo laittaa toteutukseen Miralem Pjanić ja vain oikea-aikainen väliintulo esti Renzettiho Cesena tyhjentää. Ei pitkään, koska muutaman minuutin kuluttua Florenzi vei pallon alaisuudessa kulmapotkusta Keita istui hänen päähänsä. Kymmenen voitettuaan otsikot taistella De Rossi tallennettu vapaa, joka sittemmin paloi kaiken eteensä - 2: 0th

Немає коментарів:

Дописати коментар