четвер, 30 квітня 2015 р.

Crosby Ratas - de kan vinna Hart Trophy

Ei ruotsalaisilla on mahdollisuus tulla NHL kauden arvokkain pelaaja tällä kaudella.Ilmoitti tänään NHL, kolme ehdokkaat ovat Alexander Ovechkin, Carey Price, ja John Tavares.


Kaksi kertaa, ruotsalainen pelaaja voitti Hart Memorial Trophy - palkinnon, jonka jääkiekko toimittajien Professional Hockey Writers 'Association perusti sarjan arvokkain pelaaja. Henrik Sedin voitti 2010 Peter Forsberg voitti arvostetun pokaalin vuonna 2003.Mutta tällä kertaa, kamppailu kahden kanadalaiset ja Venäjän. Nykyään NHL esitteli ehdokkaita.Alexander Ovechkin on voittanut palkinnon kolme kertaa ennen - viimeksi vuonna 2013. Tällä kaudella hän seisoi koko 81 pistettä, hänen paras sato vuodesta 2010/2011. Kuudennen kerran peräkkäin tehdään Washington Capitals tähti 50 maalia runkosarjassa.ErääntymisenCarey Price, Montreal Canadiens, yksi Ovetjkins haastajia. Hinta on ollut vielä kesken liigan maalivahtien ja auttoi Canadiens heidän parhaan runkosarjan vuodesta 1989. Hän on paras säästää prosenttiosuus ja voitto tilastot kaikkien NHL maalivahtien. Sisällyttäminen Hinta on ensimmäistä kertaa maalivahti on ehdolla Hart Trophy lähtien Henrik Lundqvist sisältyi kolmen parhaan 2011/2012.John Tavares New York Islanders on ehdolla toista kertaa urallaan. Hän teki 38 tavoitteita ja 86 pistettä aikana runkosarjan.Erityisesti viime vuoden voittaja Sidney Crosby ei ole ehdolla palkinnon.Voittaja pokaali esitellään 24. kesäkuuta.
 
Haluatko lisää urheilu-uutisia suoraan päivittäistä virtaus, urheilu rakastaja?Seuraa Sportexpressen Facebookissa ja Twitterissä - vielä suurempia tutustua uusimpiin, tiukin, tyylikkäin ja tärkeimmät uutiset urheilumaailman.

Немає коментарів:

Дописати коментар