понеділок, 27 квітня 2015 р.

Città di Palermo - Chievo Verona

Palermo vahvisti, että kotona on vahva joukkue ja Chievo voittaa ainoa tavoite Rigoniho 1: 0: nnen Katsojat klo Renzo Barbera joutui odottamaan portilla kunnes 81. minuutin.

Chievo joten alle Roland Maranan hävisi toisen ottelun ja edelleen toiseksi viimeinen. Palermo oli ensimmäinen mahdollisuus ottelun, mutta epäonnistui Morganella erinomaisesti leikkausta maalivahti Bardiho. Toisaalta, oli jälleen erinomainen tilaisuus Schelotto ja Sorrento ei jätetty kotona maalia. Muuten, sillä Sorrento oli mausteinen kaksintaistelu, koska ne käytetään Bet 365 kiinni Chievo. Ja nyt Palermo maalivahti joutui suorittamaan hyvin 34. minuutin jälkeen kovaa isku Birsa, mikä meni hyvin.

Kun 67 minuuttia, sisilialaiset ovat luoneet iso kiire, mutta ei yli maalin. Ensinnäkin, jonka otsikkona Barreto ja Bardi hyvin iski, pian sen jälkeen se ampui vaarallisesti Dybala ja leimattu poikkipuu! Sen jälkeen puski kulmapotkusta osaksi verkkoon Belotti, mutta tuomarit edellisen foul tavoite tunnustaa.

Loppuratkaisu ottelun tuli yhdeksän minuuttia ennen sen loppua. Dybala Vaikka puolustus oli onnistunut riisumaan, mutta vain kustannukset vältyttiin pallo, joka sai Luca Rigoni ja tarkka laukaus ryppyiset net - 1: 0 Palermo. Chievo oli lähellä tasoittaa tietyn ajan, kun hän päätti ampua Paloschi, mutta jälleen Sorrento hyvin iski. Kotimaan voitti 1: 0 ja hyppäsi viidestoista paikka. more: Unibet - http://uni-suomi.com