четвер, 23 квітня 2015 р.

Hellberg: Väkivaltainen debyytti - mutta Banks oli kuumin ja nordicbet bonus

Tuore ajo kilpailuihin.Suuri saavutuksista.Eilinen rodut olivat ihania raviurheilu.



Stefan Melander suurin hevonen nuntiuksen teki ensimmäisen käynnistyksen Ruotsin maaperää ja soitti tunnettu jengi. Hän liukui vähitellen ulkopuolelta Francais du Gull. Jo takasuoralla nuntiuksen laittaa hampaansa kapellimestari. Silloin oli kyse suorituskykyä.- Se on erityinen tunne istua hänen takanaan, ja olen iloinen toimintaa, sanoi Stefan Melander jälkeenpäin.Nuntiuksen on poikkeuksellinen hevonen.Hän on vielä paremmin tulevaisuudessa. Ja ei ole helppo sisällyttää iso kilpailuista.Pankit olivat suurimman vaikutuksenNuntiuksen loisti, mutta hevonen joka vaikuttunut eniten oli Michael Larsen Bank. Hän koputti ympäriinsä 1.10,5 ja itse nähnyt Avainsana ulos maaliin!Pankit on hieman yli miljoona tilillä, mutta jos hän voi pysyä terveenä, tiliä täydennettävä merkittävästi.Ei idiootti oppaita, kiitosSe ei ole tallennettu vetää mitään lyöntejä joko Jägersro tai Solvalla. Useimmat rodut olivat riviga ja erittäin tapahtumarikas.


Minusta se on hauskaa, kun se tapahtuu hieman erilainen. Samalla, en näe paljon "idiootti oppaita".Kuljettajan on "kattavuus" heidän oppaita.Se oli Goop kanssa Hän Diffacolt. Huolimatta matkan ulkopuolella johtaja, hän voitti turvallisesti uusi ennätys 1.11,8.* * *Troels Andersen koulutettu sekä voittaja ja kakkonen Karl-Gösta Fylkings Minneslopp. Se oli hyvin nopeatempoinen rotu. Nicklas Westerholm ajoi täydellisen kisan Chip Dealer.Oven tuli täydellisesti viimeisen käännöksen ja voitto oli helppoa.

 
KOLME Xpress-gab1) BankMichael Larsen Bank vaikuttunut valtavasti eilen. Hän sukelsi johtoon ja voitti tussarna vasemmalle ja näki avainsanan ulos 1,10,5! Jatkuu.* * *2) nuntiuksenStefan Melander supertähti nuntiuksen debytoi Ruotsin maaperässä ja voitti helposti. Hän liukui ulkopuolella johtaja ja päätti alussa mellakka. Nuntiuksen on hevonen iso kilpailuista vuoden aikana.* * *3) Troels AndersenValjastettu ulos trio Solvallassa eilen. Karl-Gösta Fylkings Minneslopp hän koulutti sekä yksi Chip Dealer ja juoksija pilvien yläpuolella. Kiki Dancer oli kolmas hänen kilpailussa. Menestys antoi lähes 130 000 kruunua.


Lisaa: nordicbet bonus

Немає коментарів:

Дописати коментар