понеділок, 27 квітня 2015 р.

Hellas Verona - SS Lazio

Vaikka Lazio alkoi hyvin, mutta Verona vihdoin uskaltaa huomauttaa vain. Etusivu Hellas käyttänyt numeerinen etu, joka antoi hänelle Cavandy syrjäytymistä, ja määräsi rangaistuksen kääntyi Luca Toni.

Ensimmäisen minuutin, molemmat joukkueet melko hitaasti tunnistettu eikä eteenpäin oli vastahakoinen. Satunnainen toivottuja tunkeilijoita Lazio ei täyttänyt ymmärrystä kotiin puolustajien Verona. Hellas mielenkiintoisiin tapahtumiin sai ansiosta valmiuksia nuorten Nicolas Lopez, joka taisteli tiensä ruutuun ja potkut. Hänen yritys tukossa mutta Lazio puolustus.

Kun kaksikymmentä minuuttia yrittää jotain vastaavaa myös Boško Janković joka sittemmin päättänyt potkia laatikkoon. On selvää, että kun sinulla on joukkue joku Luca Toni, pelaaja laaja kokemus, maine ampuja ja kaksi metriä, loogisesti johtaa pallon hänen päähänsä. Toisaalta, tämän vaihtoehdon zadáci Lazio lasketa, niin Toni kärsi vain pieni osa alun perin kulkee.

Silti yksi pallo Toni puolustus löytyi ja se jopa sai portille, mutta koska paitsiossa maalia peruttiin. Tämä tietenkin paljon omia kasvatteja heitti valmentaja Mandorlini uskoa silmiäni, mutta toistuva laukausta antoi TUOMARI oikeassa. Home ei anna periksi ja jatkoi hyökätä. Joskus he tulivat ulos, mutta lopullinen pass, joskus erottaa suuri maalivahti Marchetti, joka juoksi ylös ajoissa ja hyvin lukea peliä.

Toinen mielenkiintoinen Aamulla chalked Lucas Biglia, joka onnistui käsitellä palloa yhdellä jalka ja toinen lähettää vieraille, mutta pallo päätyi hieman yli riman. Maalivahti Marchetti piti tehdä toisella puolella vastaan ​​haavan zakončujícího Panagiotis Tachtsidis. Nuori kreikkalainen keskikenttäpelaaja mutta lopulta pyri tarkasti ja Marchetti voisi rentoutua.

Kun näytti siltä, ​​että ensimmäisellä puoliskolla päättyy goalless tasapeliin, oletetaan johtajuus Lazio. Kun keskustan oikealla puolella ei osunut kotiin pallo pelaaja, hän sai maalialueella, jossa hän oli Senad Lulić, joka mukavasti prostřelil Rafaela - 1: 0: nnen


Toisen vuosipuoliskon valmentaja Mandorlini jo korostettiin kahta muuta pelaajaa liittymään taisteluun kolme pistettä. Mutta se oli taas Lazion pelaajat, jotka parveilivat hyökkäys. Kun Candrevy voisi lopettaa kertynyt Filip Đorđević, sitten sai mahdollisuuden henkilökohtaisesti Candreva. Suurempi mahdollisuus mutta valmistettu kotiin, kun jälkeen sydän osa sai pallon hlavičkující Luca Toni. Ensimmäistä kertaa se ei tapahdu, jälleen lähetti pallon lensi vain tuumaa ohi postitse.

Noin kaksi minuuttia myöhemmin Lazio säröillä nopea tauko ja Toni taas sai päähän. Vaikka hän oli vartioitu kaksi mA naskakujícími vastustaja, hän onnistui kiivetä korkeimman ja totesi päätään oikealla yläpuolella. Kaukaa kokeillut kotiin Álvaro González, mutta pallo päätyi korkean riman yli. Kaksikymmentä minuuttia ennen ottelun Lazio joutui suuriin vaikeuksiin, kun Luis Pedro Cavanda likainen ja sen tehoisku näki toisen keltaisen. Tätä seurasi värit punainen ja ennen kaikkea rangaistus Hellas. Toteutus rangaistus oli Luca Toni, joka asiantuntevasti toiminut ja tarjotaan mahdollisuudet nepohrdl.

Pysyminen puolelle Hellas voisi nojata Hallfredson Emil, joka lähetti pallon korkeita maalia. Kymmenen minuuttia ennen loppua Lazio voisi saada vielä enemmän ongelmia, koska vuorotellen Taleb Gómez oli paljon tilaa viimeistely, mutta hyvä sijoitus aivan menossa. Lisäksi Lazion pelataan kymmenen, mutta loukkaavaa ruokahalu hän osoitti. Mutta kun koukkaaminen hyökkäys, hieman unohdettu takaoven. Ja se halusi käyttää Nico Lopez. Hänen päättyy Mutta Marchetti lopulta suositeltavaa.

Немає коментарів:

Дописати коментар